Pokeriajo‎ > ‎

Pokeriajo 2.-3.9.2017 - 25 vuosi!

lähettänyt Webmaster ZooMC 11.5.2017 klo 22.14   [ 9.8.2017 klo 0.31 päivitetty ]
Ennakkoilmoittautuminen erittäin suotava mutta tänä vuonna ei pakollinen koska tilaa on kohtuullisen hyvin. Majoituspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautudu mieluiten sähköpostissa pokeriajo@zoomc.fi tai puhelimitse Tepolle (050 544 1623). Ilmoittautuminen on virallinen vasta kun maksu on maksettu.
Maksut tänä vuonna modernisti ennakkoon kerhon tilille FI06 2003 1800 0028 27.

Jos päätät tulla viime tingassa, varmista ensin että tilaa löytyy.

Osanottomaksu sisältää illallisen, majoituksen liinavaatteineen, saunan ja aamiaisen.
◦ 2-4 hengen huoneessa 65 € / hlö (mahdollisuuksien mukaan majoitamme 2 henkeä jokaiseen)
◦ 1 hengen huoneessa 90 € / hlö (1hh huoneita saatavana 2 kpl)

Osallistuminen sallittu taas yli 30 vuoden ikäisillä harrasteautoilla. Myös kuorma-autot!

1. Rasti

18 letun lettupannun ja monen muun hyödyllisen esineen alkukoti
Valimomuseo, Karkkila

Rasti avoinna 10.30-11.30, rastimiehenä toimii Jere, 0500 441 335 Muita ohjeita:
  • Ajoajat on koetettu mitoittaa keskivertokuskin ja -kaluston mukaan. Jos huomaat myöhästyväsi, tekstaa rastinpitäjälle niin hän odottaa. Jos olet etuajassa, sinä odotat.
  • Säilytä 1. rastilta saamasi osanottolomake huolellisesti, vain sillä voi osallistua itse pokeripeliin. Mukavasta tunnelmasta voi toki nauttia muutenkin.Pokeriajoon tarjolla luksusmajoitusta!

 

Tänä vuonna Pokeriajossa 2.-3.9. mennään hiukan enemmän leirikeskusmeiningillä. Paikka on upea ja jos osanottajamäärä ei huimasti paisu niin kahden hengen huoneita pitäisi riittää siellä kaikille.

 

Jos leirikeskus ei kuitenkaan inspiroi, vaan haluat varmistaa leveämmät sängyt ja pehmeämmät patjat niin ennakkovarauksella on saatavissa hiukan hotellimaisempaa asumista kohtuullisen matkan päässä varsinaisesta juhlapaikasta.

 

Tarjolla tässä VIP-luokassa on (saatavuus voi muuttua):

 

1 x 1hh

1 x 2hh

2 x 3hh

1 x 4hh

 

Nämä erikoismajoitukset yhden hengen huoneessa 90 €, kahden hengen huoneessa 80 €/hlö, kolmen hengen huoneessa 70 €/hlö, neljän hengen huoneessa 60 €/hlö. Hinta sisältää päivällisen, saunan, majoituksen ja aamiaisen. Päivällinen ja sauna ovat varsinaisella juhlapaikalla, aamiainen taas hotellilla.

 

Koska mikään ei ole täydellistä, siirtymämatka varsinaiselta pokeripaikalta on vajaat 3 km jonka voi taittaa jalan tai taksilla, Uber tuskin palvelee siellä. Kiinnostuneet ilmoittautukoot (osoitteeseen pokeriajo@zoomc.fi), näistä tehdyt varaukset laskutetaan sitten etukäteen ja peruutuksen sattuessa rahat palautetaan vain jos huone saadaan välitettyä eteen päin tai peruutettua.

 

HUOM! Varsinainen Pokeriajo-infopaketti tulee myöhemmin. Tämä tiedote liittyy ainoastaan mahdollisuuteen fiinimpään yöpymiseen.

 

tv,

Teppo