Arkisto‎ > ‎2012‎ > ‎

SYNTTÄRIAJELU 19.7.2012

lähettänyt Webmaster ZooMC 29.9.2012 klo 2.39   [ 20.5.2013 klo 13.20 päivitetty ]


Kerhon perinteinen synttäriajelu järjestetään perinteisesti kerhon syntymäpäivänä 19.7 klo 18 alkaen, epäperinteisesti kokoonnumme kuitenkin Hyvinkään lentokentällä. Siellä kerhon varapuheenjohtaja Sami Saikkonen tarjoaa riittävän rohkealle kerholaisille kierroksen ilmojen halki. Kerho tarjoaa lentojätskit kaikille jäsenille.

Kokoontuminen: Hyvinkään lentokentällä (Lentokentäntie 50, 05820 HYVINKÄÄ), Hyvinkään ilmailukerhon tilojen edessä.
Jos haluat taittaa matkaa seurassa niin kassanhoitaja Raine lähtee Hyrylän Shelliltä kohti Hyvinkään lentokenttää klo 17:20.

Sami opastaa ryhmän kokoontumispaikasta Jukolan Pilottien hallille joten ole ajoissa paikalla.

Lentäminen: Lentämisessä on säävaraus, synttärikokoontumisessa Hyvinkään kentällä ei ole.  Käytössämme on 4-paikkainen pienkone joten ilmaan pääsee 3 innokasta kerralla. Lennon pituus ja reitti määräytyy sen mukaan kuinka monta halukasta paikalle ilmaantuu. Tavoite on että kaikki halukkaat pääsevät mukaan, mutta mikäli tämä ei jostain syytä ole mahdollista arvotaan paikat ilmoittautuneiden kesken. Ilmoittautua voi ainoastaan paikan päällä, ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Synttäriajelu on maksuton jäsenille ja maksaa 10 € muille. Kerho ottaa 50 € ei jäseniltä jotka haluavat osallistua lentotapahtumaan kulujen kattamiseksi. Maksut paikanpäällä.