Arkisto‎ > ‎

2005

ZOO MC:n toimintaa ja tapahtumia 2005

MP-2005 36. moottoripyöränäyttely, 4.-6.2.

Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa...
Annika oli MP-messuilla tutustumassa ennakoivan ajon perusteisiin. Mikko Paason oppikirja "Ajamisen nautinto" oli Annikan mielestä tutustumisen arvoinen.
 
 

Tämän kevään kurssille on vielä paikkoja! Tiedustele Ninalta: minamoto1(at)zoomc.fi.
Puhelin: 040-7289968.

Vuosikokous 26.2.

Kerhon vuosikokous pidettiin 26.02.2005 lauantaina klo 16 alkaen Nuorten liikennekoulutusalueella Tattarisuolla (Tattarisuontie 30-32).

HALLITUKSEN JÄSENET VUODELLE 2005!
Puheenjohtajaksi valittiin Alpo Erlin ja muut hallituksen jäsenet ovat Sanna Härkönen, Nina Riutta, Brita Jaatinen, Jere Gustafsson, Teppo Nieminen, Mikko Paaso ja uutena jäsenenä Petteri Lappalainen.


Iitu Malinen ja Brita Jaatinen vuoden 2004 ZuperZoolaiset
Kuvassa Iitu ja ZuperZoo-GorillaZoo MC:n vuosikokouksessa 26.2. palkittiin pitkän linjan puurtajat Iitu ja Brita eläimellisillä ZuperZoo-palkinnoilla. Molemmat ovat tehneet näkyvää työtä kerhon eteen jo useamman vuoden ajan. Brita ei valitettavasti päässyt paikalle ottamaan vastaan palkintoaan, mutta pehmeä gorilla toimitetaan Britalle jälkikäteen. Onnittelut!!

Hymyilevän motoristin kevätpäivä 21.5.2005 Helsingissä!


MINÄ + MOTO = 1 Ennakoivan ajon kurssi 28.-29.5.

Kaksipäiväinen Minä + Moto = 1 -kurssi järjestetään Vesivehmaalla 28.-29.5. Kurssin hinta on Zoo MC:n jäsenille EUR130/ henkilö.

Uudistettu kurssiohjelma kattaa motoristin tarvitsemat perustiedot ja -taidot, joita käsitellään monissa käytännön harjoituksissa sekä tietoiskunomaisesti luokkahuoneessa.

Kurssi on tarkoitettu jo aiemmin ennakoivan ajon kurssin suorittaneelle tai henkilölle, jolle perustiedot ja taidot ovat muuten tuttuja.

Jokainen kurssilainen saa Zoo MC:n kouluttajan Mikko Paason moottoripyöräilyä käsittelevän kirjan "Ajamisen Nautinto".

60. FIM-RALLY 2005


17. Synttäriajelu 19.7.

Zoo MC kokoontui 17. kerran juhlistamaan kerhon syntymäpäivää 'sataako-vai-eikö-sada'-merkeissä. Aurinko näytti kuitenkin suosivan ilta-ajelua, mutta Paavo Nurmen patsaalle oli kokoontunut vain kahdeksan kerholaista. Syynä vähäiseen osallistujamäärään lienee ollut samaan aikaan järjestetty FIM Rally, joka oli tänä vuonna suomalaisiin nähden miltei nurkan takana Eestissä.

Ajelumme määränpää oli Vihdissä sijaitseva Olkkalan kartano, joka taisi kaikille osallistuneille olla uusi tuttavuus. Kerholaiset nauttivat kahvit herkullisen mansikkakakun kera kartanon viihtyisällä terassilla. Kartano ympäristöineen on varsin näyttävä miljöö, jonne kannattaa piipahtaa useamminkin. Kartanon emäntä suositteli vierailua elokuun omena-aikaan: silloin on kuulemma luvassa hyvää omenapiirakkaa. Lisää infoa Olkkalan kartanosta ajo-ohjeineen löytyy sivulta www.olkkalankartano.fi

13. Pokeriajo 27-28.8.

Lue Chrissen juttu onnistuneesta Pokeriajosta sivun lopusta

Perhepikkujoulut su 11.12. klo 14-17
Pikkujoulut pidetään Lasten Liikennekaupungin tiloissa, Nordenskiöldinkatu 18.
Lapset, mummit ja kummit ovat myös tervetulleita. Odotamme innolla Zoo Mc:n oman sivuvaunujaoston perustamista.

Tarjolla glögiä, kahvia, mehua, pipareita ja joulutorttuja.
Tuttujen kanssa turistessa voi samalla tutustua kerhon saamiin pokaaleihin ja lautasiin.
Perheet pääsevät kisamaan parhaasta kierrosajasta pulkka/polkuautokisassa. Ethän unohda tonttuhattuasi!!!
Tervetuloa!
13. Pokeriajo 27.-28. elokuuta

Tänä vuonna Pokeriajo suunnisti itäiseen Suomeen. Säätiedotus oli luvannut sateita koko viikonlopuksi, mutta sade kiusasi vain alkumatkalla ja siispä saimme nauttia aurinkoisesta ja kuivasta kelistä koko loppulauantain.


Reitti. Rastit punaisina palloina.

Tapahtumaan osallistui yhteensä noin kolmisen-kymmentä motoristia. Zoolaisten lisäksi paikalla oli myös MC Ketjun vahva edustus.

1. Rasti oli Shellin jakelu-asema, Brusaksentie 1, Sipoo (Brusaksentien ja Paippistentien risteys).
Rasti avoinna 9.30 - 10.30, valvojana Teppo.

Pekan Norton ajalleen tyypilisessä ympäristössä. Postilaatikot ja kypärä erottuvat joukosta.

Tarinan mukaan asema olisi ollut Päijänneajon etappi-rastina joskus 1960-luvulla. Aseman historiasta kiin-nostuneet voivat kysellä lisätietoja Kuoppalan Pekalta.

2. Rasti oli rautakaupan pihalla Iitissä teiden 3603 ja 1731 risteyksessä.
Rasti avoinna klo 11 - 12, valvojana Ykä.

Rautakauppa on kuuluisa siitä että sieltä saa melkein kaikkea. Ja jos ei saa, niin kauppias hankkii.

3. Rasti oli Vastilan nuorisoseurantalo (Pyhtään ja Anjalankosken välillä, tiellä 3562, Hirvikosken rannalla).
Rasti avoinna klo 12 - 13, valvojana Jamo.

Rastimeininkiä Vastilassa.

Vieressä Hirvikoski - jos nyt kukaan ehti rastiajo-hurmassaan maisemia vilkaista.

4. Rasti oli Haminan keskussotilaskodin piha.
Rasti avoinna klo 12.45 - 14.00, valvojana Chrisse.

Rastimeininkiä Haminassa.

Yli 350 vuotias vanha Hamina tarjosi näyttävät puitteet neljännen peli-kortin nostoon. Epäsoti-laallinen rastivalvoja oli siirtänyt rastipaikan Keskussotilaskodin pihalta 10 metriä sivuun reser-viupseerikoulun avaralle pihalle. Koulun historiikkia voi lukea maavoimien sivuilta. "Varusmiehen toiseen kotiin" voi myös tutustua samaisilta maa-voimien sivuilta. Mainittakoon että paikallisen moottoripyörä-seuran edustus kävi paikalla (sattumalta) antamassa kahvila-vinkkejä. Kerhomme kiittää hyvistä paikallisvihjeistä!

5. Rasti ja päätepiste: Palvaanjärven loma, Luumäki

Päivän ajot takana.

Pokeriajo päättyi loma-mökkikylään "Palvaanjärven Lomaan", joka sijaistee Luumäellä tie numero 26:n varrella. Vastaanottotiskillä oli Teppo odottamassa kisaajia korttien ja avain-nippujen kanssa. Löydettyämme majamme kokoonnuimme perinteen mukaisesti yhteiselle päivälliselle. Ruoka oli reipasta kotiruokaa ja vatsat tulivat täyteen, hyvää oli.

Kesäterassilla.

Päivällisen jälkeen saunoimme. Ensin saunoivat naiset ja sitten vasta miehet. Sekin on jo perinne.

Puulämmitteisessä saunassa sai kirpakat löylyt ja sieltä oli hyvä yhteys laiturin kautta järveen!

Kun saunomisista ja kesä-
kuulumisten vaihtamisista oli toivuttu, kokoonnuimme taas lomakylän ravintolaan. Siellä missä Zoo MC, siellä myös laulu raikaa! Palkin-tojen jakoa odotellessa lauloimme karaokea ja muu-tamat jopa tanssivatkin laulujen tahdissa. Tunnelma ravintolassa oli jo virinnyt kattoon kun odotettu pääohjelma vihdoin alkoi: Teppo julistaisi Pokeriajon tulokset.


Raati oli antelias ja monia eri sarjoihin osallistuneita palkittiin. Mutta sen kaikkien kauneimman ja halutuimman palkinnon, Metzelerin takarenkaan, nappasi Satu Malmari. Onnittelut Sadulle!

"...ja pääpalkinnon voittaa... SATU MALMARI!"

Ilta jatkui iloisissa tunnelmissa. Lämmin ilta oli muuttunut kirpeäksi yöksi ja tähdet tuikkivat pilvettömällä taivaalla. Oli mukavaa kömpiä mökissä odottavaan makuupussiin rattoisan päivän jälkeen.     
Reitti.

Mökit olivat pieniä ja lämpimiä.