Arkisto‎ > ‎

2004

ZOO MC:n toimintaa ja tapahtumia 2004

MP-2004 35. moottoripyöränäyttely, 30.1.-1.2.

Arvaa VFR:llä ajetut kilometrit -kilpailun voittaja on Jari Susimaa, Varkaus
Onnea voittajalle!
Jarin arvaus Yrjö Kokon VFR:n ajetuista kilometreistä oli 168.000 km ja oikea vastaus on 166.539 km. Palkintona on Zoo MC farkkupaita.


Vastauksia tuli kaiken kaikkiaan 318kpl ja kilometrit vaihtelivat 15.000 ja 980.000 välillä.
Eniten arvauksia oli välillä 100-200 tkm, toiseksi eniten 200-300 tkm.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Auto EAK 8.2.

Vaihtelu virkistää ja tällä kertaa järjestettiin auto EAK. Harjoittelu pidettiin Hyvinkään lentokentällä sunnuntaina 8.2.2004 klo 13.00-18.00.

Koulutuspäivä sisältää talviajoharjoituksia, sekä pimeän ajamisen näytöt ja harjoitukset.

Vuosikokous 28.2.

Vuosikokous pidettiin lauantaina 28.2.2004 klo 15 alkaen Nuorten liikennekoulutusalueella
Tattarisuolla (Tattarisuontie 30-32).

HALLITUKSEN JÄSENET VUODELLE 2004!
Puheenjohtajaksi valittiin Alpo Erlin ja muut hallituksen jäsenet ovat Christina Palmu, Sanna Härkönen, Nina Riutta, Brita Jaatinen, Jere Gustafsson, Teppo Nieminen ja Mikko Paaso.

ENSIAPUTAPAHTUMA 17.4.2004 klo 16

Palomies Miska Hallanvuota (Nurmijärven pelastuslaitos) oli kertomassa meille toiminnasta onnettomuuspaikalla tieliikenneonnettomuudessa.

MINÄ + MOTO = 1 Vesivehmaalla 8-9.5. ja 29-30.5.

MINÄ+MOTO=1 (8.-9.5.)
Kolmisenkymmentä motoristia verrytteli talven turruttamia ajolihaksia kahdentoista kouluttajan opastuksella helteisenä äitienpäiväviikonloppuna Vääksyssä.

Kaksi työntäyteistä päivää sisälsi sekä luokkaopetusta Hotelli Tallukassa että käytännönharjoittelua Vesivehmaan lentokentällä. Koska oppilaat laitettiin kahteen ryhmään saatiin harjoittelurata tehokkaaseen käyttöön, joten sillä välin kun toinen ryhmä opiskeli luokassa, sai toinen ryhmä treenata pyöränkäsittelyä. Ajoharjoitteita tehtiin paljon ja jokainen sai palautetta suorituksestaan.
 
 
Hidasajoharjoitusta. “Pyörä menee juuri sinne minne katse näyttää.."

59. FIM-RALLY 2004

Tänä vuona Zoo MC:n FIM-ralli joukkueeseen on ilmoittautunut kaksitoista motoristia.
Ralli järjestetään 8.-10.7. Hollannissa. Kuvia ja juttuja FIM-rallista otetaan ilolla vastaan osoitteessa jasenasiat@zoomc.fi tai webmaster@zoomc.fi

Lisätietoja Alpolta puhelin 0400-787 438 tai presidentti@zoomc.fi.

16. Synttäriajelu 19.7.

Kahvia tarjolla mukavan ajomatkan päässä. Kokoonnumme perinteisesti Paavo Nurmen patsaalle,
Stadionin kentälle klo 17.45 ja starttaamme klo 18.00.

Lue Synttäriajelusta kirjoitettu artikkeli Itäväylä-lehteen

12. Pokeriajo 4-5.9.

"Kaikki yhden ja yksi kaikkien korttien puolesta. Eli kelle kuuluu rengas ja kelle muut palkinnot, kuka tankkasi dieseliä ja kenen pyörä oli kisan jälkeen mutaisin"

Capo di Pokeri, Teppo, hemmotteli meitä taas tapansa mukaan mukavilla mutkateillä ja kauniilla maisemilla. Käsittääkseni tiukkuus ja vaitiolovelvollisuus maalin sijainnista on vain lisääntynyt vuosi vuodelta, on siis mahdotonta selvittää etukäteen minne päädymme iltapäivän kuluessa. Rastimiehet kyllä saisi lahjottua, mutta Teppo on tunnetusti lahjomaton.

       1. Rasti Karkkilan ABC-huoltamo, auki 9.30-10.30, rastimiehenä Jere varapuheenjohtajamme

Jeren pyörä koristeltuna Muumi tarroilla :-)Saavuimme Tommin, Savonlinnan motoristin, ja hänen hopeoidun Aprilia Futuransa kanssa rastille n. 3min tavoiteajasta jäljessä. Tässä vaiheessa oli tärkeää ottaa avainnippu irti Suizan perälaukusta ja sulkea laukku... juu nou, lähtöhulina+aikainen aamu. Meitä ei diskvalifioitu vaan saimme Jekulta korttimme ja sitten pikataival jatkui kohti Ykää ja Urjalaa. Alkuvaikeudet eivät lannistanee meitä vaan säntäsimme miltei valonnopeudella kakkoselle. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua       2. Rasti Urjalan keskustori, auki 10.30-11.30, Ykä

Ajoimme sadetta pakoon ja löysimme Ykän Urjalasta. Kortin nostettuamme hämmästelimme kanssakilpailijoita. Joukkomme saattoi jakaa leikkimielisesti ja selvästi neljään ryhmään. Ryhmät olivat ”muoviluodit”, ”uniikit”, ”erilaiset bemarit” ja ”satunnaiset matkailijat.” Itse kuuluimme mielestämme tähän viimeiseen kokoonpanoon. Hämmästelimme kuinka muoviluotien-ryhmä tuli vasta jälkeemme rastille, vaikka emme olleet nähneet heistä häivähdystäkään edellisellä rastilla. Myöhemmin selvisi, että Sannan pyörässä oli ilmennyt laakeripoliittisia ongelmia, joita he olivat tutkineet paikallisten zetor-kuskien kanssa mutkatien pientareella. Tässä vaiheessa aurinko hiukan pilkisteli. Selvitimme koordinaatit seuraavalle rastille ja karautimme motoratsumme eteenpäin.

       3. Rasti Vesilahden kirkko, auki 11.15-12.30, Jamo

Tälle rastille ajoreitti oli selkeästi matkan miellyttävin. Tepon reittisuositus oli Urjala - Halkivaha - Krääkkiö - Vesilahti ja ah, sitä mutkatietä ja heinän tuoksua. That’s the bike and life are for! Sadekuuro meni taas ohitse ja löysimme Jamon, joka oli malttanut luopua rakkauden universaalilla kielellä keskustelevien ihmisten pelikorteistaan. Pakka ei suosinut tälläkään kertaa, mutta paikallinen kahvila kylläkin. Tarkistimme koordinaatit ja synkronoimme kellomme. Aikaa oli reilusti joten ehdin käväistä ottamassa tyypit maitolaiturista. Paistattelimme auringossa tovin.       4. Rasti Kurun satama, auki 12.45-14.15, Raine

Pienet pisarat rummuttivat kulkuamme, kun kartanlukijamme luotsasi meidät Tampereelle teamimme ihmetyksekseksi. Delffiinit, tapparat ja ilvekset jäivät näkemättä, mutta tietöiden suma oli mahtava. Onneksi reitti tälle rastille ei ollut pitkä eikä meillä ollut taakkanamme sakkokierroksia tai penalteja. Raine odotteli meitä iloisena satamassa ja kortti nousi. Täyskäsi jäi tänäkin vuonna haaveeksi. Otimme varikkokäynnin tankkauksen merkeissä ja pidimme tiedotustilaisuuden paikallisille asukkaille motorismin iloista lähimyymälässä suoritetun ostoskeikauksen yhteydessä.

       5. MAALI Haapamäen matkailumaatila Vaskivesi,Virrat, auki klo 14 -loppuun asti, Teppo


Ensimmäiset olivat perillä jo klo 14 aikaan. Teppo tätä vähän harmitteli, mutta muut tuskin kokivat tätä mitenkään pahana asiana. Aikaa jäi sopivasti paikkojen katsasteluun, kuulumisten vaihtamiseen ja majoittautumiseen. Pieni zillailu tässä hektisessä maailmassa on aina hyvästä.

Löysimme hyvin perille, ja hiekkatietä sitähän tulee aina vastaan halusi tai ei. Kortti nousi ja lipukkeen jätettyämme pääsimme majoittumaan mahtaviin pieniin aittoihin. Olo oli välittömästi romanttinen.


Paikkahan oli aivan loistava! Omistajat olivat toimineet maatilamatkailuyrittäjinä jo yli 35v. ajan. Tila on kulkenut suvussa ja kolmas sukupolvi on tällä hetkellä ruorissa. Palkintojakin oli kertynyt; Vuoden 1983 matkailutila, Virtain vuoden yrittäjä 1991, Kansainvälinen Gran Prix palkinto 1992, Vuoden 1994 maatilamatkailuyrittäjä. Emme siis olleet missään ihan turhassa mestassa vaan laatupaikassa! Lehmä ja poni laidunsivat läheisellä laitumella, koira haukkui meidät mennen tullen ja kissa teki tuttavuutta kanssamme. Kävin katsastamassa kotimuseon ulko-osion ja sieltähän löytyi jos jonkinmoista agrikulttuurihistoriaan liittyvää työkalua ja hilavitkutinta. Lisää täsmätietoa aiheesta löytyy www.matkailutilahaapamaki.com.

Isäntä kertoi ennen ruokailua paikan historiasta ja faktoista, Juhan mielestä ihan kyllästymiseen asti. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli riittävästi. Naisten saunoessa ja tutustuessa savusaunan saloihin ja järviveden virkistäviin vaikutuksiin miehet turisivat ja ihmettelivät pyöriä ja elämää. Savusauna kieltämättä suitsutti meitä enemmän kuin tarpeeksi, mutta sauna oli kaikille tasapuolinen. Miesten ollessa kylpemässä me naiset viihdytimme itseämme katsomalla reissukuvia kesän ralleista, Suomen jääkiekkomaajoukkueen taistelua pahaa Ruotsia vastaan sekä ihmettelemällä miten pyörän sen ja sen osan saa auki, jumiin, rikki ja miten paljon pyörää pitää hanattaa, ettei sille tule ns. lasten tauteja ja mokoma hyydy.Illan hauskin anti on aina uusiin zoolaisiin tutustuminen ja vanhojen kohtaaminen. Makkaranpaistokatoksessa jaoimme palkinnot. Sissi sai renkaan ja Monika liput teatteriin. El Presidentti Alpo oli pitänyt huolta siitä, että emme unohda häntä vaikkei hän päässytkään itse paikalle tällä kertaa. Alpon työpaikka oli lahjonut meitä runsaasti. Ihanat kalastuslakit, kärrynvapauttajat ja muut loistavat lahjat vaihtoivat omistajaa ja tuskin kukaan jäi ilman palkintoa. Kun muut paistoivat makkaraa, rupattelivat ja tanssivat Atte tutustui uuteen ystäväänsä, isoon pyöreään trampoliiniin. Hän otti yön pimeydessä hien pintaan hypyillään, joita me ihaillen ja hiukan kauhistellenkin katselimme. Sitten Ykän kaikki levyvalikoimat oli käyty läpi, ties kuinka monennen kerran, dj:n lynkkaaminen oli lähellä. Ja Saikkonen jumittui kiinni 70-luvun kokoelma cd-levyyn. Ei uskonut sitä olevan olemassakaan.

Aamupalan jälkeen ja pyörän pakkaamisen yhteydessä oli pakko käydä herättämässä Brita, joka oli nukkunut tyytyväisenä kuulematta ulkopuolisesta maailmasta mitään. Pihaan jäi yksinäinen kawasaki ja hevonen kirmasi lehmän kanssa laitumella kun otimme suunnan kotiin.

Kiitos ja kumarrus tästäkin Pokeriajosta!
TinttiMOTORISTIPIKKUJOULUT

Pyhänä 5.12.2004 alakaa viie aikohi illal ZETORIS.
Viijeltä syömää ja
Seittemältä klupien puhheet
Se on sellanen sunnuntain meininki

Kustantaa sapuska 20 eskoo ja 2 narikka. Ilmota ihmine mieluiten meilillä viimestää 18.11
Brita puh.040-5049169
tai sähköpostitse: sihteeri@zoomc.fi

Puhvetti: Vihriää rehuu
Rukiistlimppuu Voeta
Tipua rillissä *
Siäniä soosissa
Röstättyjä punasii juurii Pottuja ja juureksii jotennii

Sumppia
* Ilmota erikoisist valioist, muuten on vaan tipua
TeeJii: Suomipoppii, ulkomaisii villityksii ja hulvatont menoo.
 

MP-messu 2004 kuvia


Ehdottomasti messujen iloisimmasta päästä!     

"Arvaa paljonko tällä pyörällä on ajettu?"

Asiakkaiden odottelua lauantai aamuna.     

"Lällätilää..."

Zoo MC:n tiskin rentoa tunnelmaa.     

EAK kursseille on kysyntää... Asiantuntijat vastaavat.

Kuvaaja kuvaa kuvaajaa.     

Viereisen kuvan kuvaaja kuvaa näiden kuvien kuvaajaa.

Tintti kertoi kerhon toiminnasta tarkkakorvaisille miespuolisille kuulijoille.     

Esittelijöillä ei tullut aika pitkäksi..

Ykä oli puunannut vähvärinsä näyttelykuntoon. Kylläpä se kiilsi.     

O-ou: tämä taisi tulla kuitenkin yllätyksenä.     

Harrilla piisasi kiirettä BMW-osastolla.