Arkisto‎ > ‎

2002

ZOO MC:n toimintaa ja tapahtumia 2002
 • Minna ja Arto Hallikaisen palkitseminen
 • MP-2002 moottoripyöränäyttely, ZOO MC:n osasto 1-3.2.
 • Vuosikokous 23.2.
 • Zoo @ the Zoo 14.4. Tsekkaa ainutlaatuiset Kuvat Korkeasaaren reissusta!
 • Minä+Moto=1 11-12.5 ja 25-26.5
  • Nummelan lentokentällä joka kevät - ennakointia, jarruttamista, hikoilua, kaarreajoa, pujottelua, täysihoito motellissa, hikoilua, omia rajoja, moottoripyörän rajoja, hikoilua ... eli viikonloppu mukavassa seurassa. Tsekkaa kuvat MopoArkistosta.
 • ZOO MC / Cycle World ratapäivä Alastaron moottoriradalla 19.6.
 • 14. Synttäriajelu 19.7.
  • Kahvia tarjolla mukavan ajomatkan päässä. Kokoonnumme perinteisesti Paavo Nurmen patsaalle, Stadionin kentälle klo 17.45 ja starttaamme klo 18.00
 • 10. Pokeriajo 31.8.-1.9.
 • Pikkujoulut 14.12. teemalla Halloween HUOM! PAIKANVAIHDOS!!!!!
  • Biletystä klo 19-02 VR:n makasiinit, sisäänkäynti Finlandia-talon puoleisen makasiinin sisäpihalta.
  • Sisäänpääsy 15 euroa.
  • Makasiineilla on baari josta saa ostaa juotavaa, mutta myös omien juomien gulauttelu on sallittua.
  • Paras puku palkitaan, ohjelmaa, kovaa menoa jne.
  • Kuvia löytyy MopoArkistosta.

Minna ja Arto Hallikaisen palkitseminen

Hallitus kävi visiitillä heidän kotonaan 5.1.2002 luovuttamassa takarattaa joihin oli kaiverrettu:
Minnalle / Artolle eläimellisen hienosta toiminnallisuudesta kerhon hyväksi. ZOO MC
   

10. Vuotisjuhla Pokeriajo 2002

Jaa-has, totesi Palmun Antti herättyään 31.8 lauantai-aamuna ja aloitti kynttilöiden, roihujen ja shortsien pakkaamisen - paitsi että soihdut ja roihut unohtui ostaa etukäteen. Oli siis 31.8. ja Pokeriajo viikonloppu. Tällä kertaa ei tarvinut ottaa omaa makuupussia, majapaikka kuulemma tarjoaisi pyyhkeet ja lakanat.


Tiimimme kokoontui ajoissa Tikkurilan Shellillä. Aurinko paistoi ja kesä tuntui kestävän ikuisesti. Ajelimme ensimmäistä rastia kohti kun sen vartija Alpo posotteli Porvoon motarilla ohitsemme.

Pernajan kirkolla Alpo jakeli pelipöydän ääressä lupaavia kortteja aamuvarhaisille pelihimoisille. Tämä oli kuulemma sama rasti kuin 10 vuotta sitten, jolloin Zoon Pokeriajo pelattiin/ajettiin ekan kerran.     
Pernajallakin paistoi aurinko ja ensimmäinen terassi houkutteli pysähtymään, mutta tiimimme pysyi tiukkana ja tyytyi vain morjestamaan terassiväelle. Voitonkuvat silmissämme kiisimme kohti Myrskylää.


Myrskylän kirkolla oli Teppo odottamassa ässien kanssa. "Hmmmm - onko tämä kirkkoreitti?" pohti joku tiimissämme toiveikkaasti ja kipunat silmissämme tiedustelimme yhteen ääneen: "Juhlimmeko kenties häitä viimeisellä rastilla??"

Teppo palautti kultareunaisilta pilviltä Maahan kertomalla että paikan nähtävyys oli Lasse Virenin patsas. Höh. Olipas epäromanttista.


Tiimimme koko kasvoi taas kun lähdimme kohti seuraavaa rastia joka oli Vuolenkoskella. Rastilla päivysti Jamo perinteisten pornokorttiensa kanssa. Jamo väitti että nostettu kortti oli jätkä vaikka kuvassa köllivä hahmo oli aivan varmasti naishenkilö Eevan nahkapuvussa. Koska Jamo on niin iso, niin ei kannattanut alkaa väittämään vastaan, vaan suunnistimme kiltisti kohti seuraavaa rastia, joka oli:

Paasossa (onko Paason Mikon kantasuku täältä lähtöisin?), erittäin Pirtsakassa baarissa. Baarin terassilla törmäsimme heti tuttuihin naamoihin: Ykä, Raine ja Kaartisen Matin jengi nauttivat kauniista säästa ja virvokkeista. Baari oli oikein passeli taukoa varten. Nälkäisiä vegetaristejakin oli huomioitu paistamalla herkullisia sokerimunkkeja. Baari Piristeen terassilla majaili myös erittäin pirtsakoita kylän miehiä, jotka yrittivät vakuuttaa meidän naisten viihtyvän paremmin iltaa heidän seurassaan. Jaa-a, kuka tietää...


Viides rasti oli Joutsassa taidenäyttelyn pihalla. Kävikö kukaan katsomassa näyttelyä? Pääsymaksu 5 euroa oli varmasti aikamoinen kynnys... Luotimme siihen että Jere suoraselkäisen rastivahdin ominaisuudessa ylläpiti kerhomme mainetta taiteen tukijana ja perehtyi näyttelyyn sillä välin kun me muut karautimme Joutsan viinakauppaan!      
Kauppareissu tuotti pieniä pakkausongelmia, mutta viimeiset parikymmentä kilometriä ajeltiin vaikka minkälaisessa lastissa. Maali jo häämötti! Vain viimeiset 10 km ajeltiin pienessä vesisateessa.


Viimeinen rasti ja päätepysäkki oli Selänpohja. Iitu, joka paljastui pelin Jokeriksi, toimi respassa ja jakoi huoneet. Jokainen sai upean Zoo 10v. juhlavuotispokeri-liinan ja majoituspaikat löytyivät läheltä, hauskoista puutaloista. Ryhmämme oli hieman hämmentynyt oltuaan poikkeuksellisesti ensimmäisenä perillä ja pikaisen paikkoihin tutustumisen ja ensimmäisen virvoitusjuoman jälkeen päätimme ottaa pienet nokoset, jotta jaksaisimme illan rientoihin asti. Klo 18 kömmimme ruokailuun, jonne muutkin kuskit olivat saapuneet, kuka mitäkin reittiä pitkin. Eräs herra, joka vieraili Joutsan terveyskeskuksessa oli hänkin koitunut paikalle. Nopea jäniksen väistö hiekkatiellä oli tämän ylimääräisen reissun aiheuttanut. Jalasta siteet hiukan vinksallaan, mutta se ei tahtia tuntunut haittaavan!    

Ruoka oli hyvää ja osa porukasta intoutui myös maistelemaan tilan itsetehtyjä viinejä. Seuraavana ohjelmanumerona oli saunominen ja kylmä kylpy viilenneessä järvessä. Pihalla olevaa paljuakin ahkerasti lämmitettiin, mutta yllättäen se lämpenikin sitten vasta miesten saunavuorolle! Näkyipä siellä nautiskelijoita aina yön pikkutunneille saakka...

Koska kyse oli juhlavuodesta, oli iltajuhla tavanomaista kattavampi. Juhlan alkuun myös tuore hääpari Maria ja Ismo tarjosivat maljan kaikille Zoolaisille. Onnittelut vielä kerran. Myös 50-vuotta täyttänyttä Mikko Paasoa muistettiin. Kerhon parhaaksi perseeksi valittiin A.Palmun takalisto (olikohan kyse pyörästä vai miehestä, sen tietävät vain paikalla olleet!!) Perinteisesti parhaat kädet ja ne huonoimmatkin palkittiin ja parhaan käden palkinnon rengaslahjakortteineen vei mustan Fazerin omistaja Juha Heinonen. Onnittelut!     


Pokerin isää Teppoa varten oli järjestetty historiapainotteinen tietovisa, jonka hän uskomattomalla muistilla ja taidolla selvitti. Tämä avasi ihan uusia näkökantoja meille uudemmille pokerilaisille ja vakuuden siitä, että tapahtuma tulee säilyttää yhtenä kesän kohokohtana.


Muisteloitten jälkeen alkoi hurja tanssi. Kun siitä olimme tarpeeksemme saaneet, siirryimme rantaan leirinuotiolle laulamaan, höpöttämään ja makkaraa paistamaan. JOPA Ykän C- kasetit toimivat sähköttömällä beachilla! Itse kukin katsoi parhaan ajan poistua kuvioista, kuka ennemmin ja kuka sitten hiukan myöhemmin.     
Maittavan aamupalan jälkeen suuri osa joukosta suuntasi kaunista maisemareittiä Pulkkilanharjua pitkin kohti etelää.

Lauantai-tiimimme kokoonpanoon kuuluivat mm. Antti, Jussi, Ansku, Juha, Sanna, Juha, Chrisse, Maukka... menin jo laskuissa sekaisin.Jutun kasasivat Sanna ja Chrisse.     


Pyykkipäivä
    
Iloista sakkia.

Antti sai Vuoden perse tittelin
    
Oi niin ihanaaa....

Totaalisesti pihalla.