Arkisto‎ > ‎

2001

ZOO MC:n toimintaa ja tapahtumia 2001

 • MP-2001 moottoripyöränäyttely, ZOO MC:n osasto 2.-4.2.2001
 • Vuosikokous 24.2.2001
 • Minä+Moto=1 12.-13.5.2001
 • Minä+Moto=1 lisäkurssi 26.-27.5.2001
 • Nummelan lentokentällä joka kevät - ennakointia, jarruttamista, hikoilua, kaarreajoa, pujottelua, täysihoito motellissa, hikoilua, omia rajoja, moottoripyörän rajoja, hikoilua ... eli viikonloppu mukavassa seurassa. (Kysy lisää osoitteesta: minamoto1@zoomc.fi ).
 • 13. Synttäriajelu 19.7.2001
 • Pokeriajo 1-2.9.2001
 • Kerhon oma kokoontumisajo pidetään perinteisesti syksyllä. Ideana on ajaa rastilta toiselle ja kerätä mahdollisimman hyvä pokerikäsi. Viimeisessä rastissa on yöpyminen syömistä ja saunomista (mahdollisuuksien mukaan). Paras pokerikäsi voittaa mahtavan palkinnon ja muitakin hyviä ja huonoja käsiä palkitaan. (Kysy lisää osoitteesta: pokeriajo@zoomc.fi )
 • Pikkujoulut 8.12.2001
 • Perinteiset teema bileet jotka on järjestetty HelRC:n ja Ducati Clubin kanssa. Kutsu Zoo Extran mukana. (Kysy lisää osoitteesta: sihteeri@zoomc.fi )
 • Kerhoillat joita pidetään tarpeen mukaan.

MP-näyttely 2.-4.2.2001

Mp-näyttely vuodelle 2001 meni vanhojen vuosien rutiinilla. Kuvasatoa näyttelystä ilmestyy sivuille.

Vuosikokous 24.2.2001

Vuosikokous pidettiin Kisahallin saunatiloissa ja istuma paikkojakin riitti melkein kaikille.
Tässä lyhyesti kerrottuna mitä kerhomme viisaat jäsenet päättivät kokouksessa.
Minna ja Arto Hallikaisen tilalle hallitukseen tulevat Christiina Palmu ja Sami Siitonen.
Vuoden 2002 jäsenmaksusta jouduttiin jopa äänestämään ja tässä on lopputulos:
 • 10 euroa alle 29 vuotiaat 1.tammikuuta ko. vuonna
 • 20 euroa 29-vuotiaat ja vanhemmat

Minä+Moto=1 26.-27.5.2001

Tässä pieni osa kurssin kuvasatoa á la Matti.13. Synttäriajelu 19.7.2001

Lähtö tapahtui Paavo Nurmen patsaalta ja etuvalo osoitti Siuntion kautta Veikkolan Nesteelle. Siellä nautimme kahvia ja erinäköisiä pullia. Kuivina pysyttiin kotimatkallakin.


Pokeriajo 1-2.9.2001

 
 


ELÄIMELLISTÄ MENOA ONNELLISTEN ELÄINTEN KOTITILALLA

Kun muut ihailivat kiiltäviä moottoripyöriä majapaikkamme pihalla, jouduin minä kumppanini Kirsin seurana kiertämään läpi KAIKKI eläinsuojat lantala mukaanlukien. Ensimmäisenä pihamaalla tuli vastaan vietnamilainen riippuvatsasika. Elikko on pienenä varmasti todella söpö ja jotkut hankkivat niitä sen perusteella lemmikiksikin. Yllätys onkin se, että elikko voi lopulta painaa 70-80kg ja sitten sitä on jo hankala kantaa kerrostalon rappusissa. Tämäkin "pikku-ystävä" oli jo ollut aikansa laihdutuskuurilla eikä vatsa enää viistänyt maata. Sika tuntui tosi viisaalta kaverilta, kerjäsi rapsutuksia koko ajan, mutta osasi myös näyttää tyytymättömyytensä.


Seuraavaksi reittimme vei navettaan, jossa oli kananpoikia, vuohia ja rakastavainen sikapariskunta, jotka köllöttelivät kylkikyljessä onnellisina. Alan ammattilaisena Kirsi hieman epäili josko EU-tarkastaja hyväksyisi kotoista "luomu-ilmapiiriä" navetassa, mutta elukat vaikuttivat onnellisilta.

Pihan reunustalta puukylän keskeltä paljastui oikea kanitarha, josta hellämielisimmät olisivat varmasti mielellään ottaneet lemmikikseen yhden jos toisenkin pehmoturrin. Kaneja oli jos jonkin värisiä, kokoisia ja näköisiä mustista valkoisiin, lyhytkarvaisista pörröisiin angoriin jne.

Sitten hevostalleille, jossa ei ollut yhtään pollea sisällä vaan kaikki olivat ulkona nauttimassa auringonpaisteesta. Hepojen joukossa löytyi yksi, joka oli selvästi yli muiden, Belgialainen työhevonen joka on reilut 1,5 kertaa tavallisen hevosen kokoinen. Kirsi arvioi pollen kengännumeroksi 8-9, kun normaali on 3-4. Olihan siellä myös nelijalkainen ja pitkäkorvainen aasi sekä ihan oikeasti söpö Shetlanninponin pikkuvarsa.Lehmihaassa tuli vastaan tuttu lehmä, Tuorikki oli ollut Radiolinjan TV mainoksessa ja kuulemma sen jälkeen Vesa-Matti Loirin vastanäyttelijänäkin. Haan ulkopuolella tuli vastaan ylämaan karjaa, pitkätukkahippi-mulli, joka ei ollut kovin seurallisella tuulella, vaan yritti sovittaa pitkää sarveansa meikäläisen ahteriin, toro toro, matadori otti pitkät, eikä tällä kertaa päivällisellä ollut tarjolla kummankaan palleja.Viimeisessä aitauksessa oli joulupukin punanenäinen poro. Leikkilinnaa etsiessämme Kirsi löysi metsästä mukamas syötäviä sieniä, joita minä jouduin kanniskelemaan koko pitkän matkan takaisin pihapiiriin ja pakkaamaan vielä tavaroiden sekaan kotiinviemisiksi.Raine & Kirsi

70´s bileet (pikkujoulut) 8.12.2001


Zuper Zoolaiset 2001 Teppo ja Sanna


Paras puku voittajat Pekka ja Katja
Hippipariskunta Unski ja Anne

Illan afropäät...